Пишав имејл, ѕвонам, не креваат. Иде ми се до им одам на лице место и да ги срамнам со земјата. Нема смисла веќе. Маж ми уште една плата ќе земе, јас уште немам
Ете милки рече враќале на маил па можеби ќе вратат побрзо…мора да има некоја грешка или проблем не може само ти да немаш земено…тоа ти е наша чудесна македонија
Ослободени биле од работа поради жешкото. Сега ми се јави раководителката, ми кажа. Во која држава ние живееме? Ние очекуваме да ни пуштат пари, а они си се ладат дома
@forumce а обично кога зимаш? Мене ми кажаа ќе ми пуштат во понеделник а требаше денес. Мислам и на останатите што сме ќе имаме во понеделник. Ама далеку е пм.
Еве сега ми пишала таа Ангела да се информирам овде кај нас. А овие нашиве се ослободени ради жешкото и кој знае кога ќе дојдат на работа. Значи ако некој од овде се смилува и дојде на работа, ќе добијам породилно. Немам коментар
Да, замисли. Така кажа раководителката. Ваљда си се менат, секој ден по еден работи. Ѝ се јавив на таа што е денес на работа, рече да влезе во зградата и ќе ми се јаве. Еве саат и пол помина, уште ја нема. Нашата чудесна земја