Женички, сега само што прочитав на фб во една група, некоја жена се слушнала со нејзина блиска што раб во фонд, пари ќе имало нареден вторник, т. Е на 27.Да си знаете.
Jas denes gi dobiv vo fondot mene mi rekoa problem nastanalo radi spojuvanjeto na Ohridska i Sparkase banka,i deka od nivna strana nalozite se spremeni i bile ednas pusteni no UJP pravelo problem zaradi neazurirani transakciski smetki.Bar mene taka mi objasnija.Za utre posle 12h da ocekuvame isplata.Izvinete sto pisuvam na latinica.Nemozam redovno da ve pratam bidejki sum so bliznacinja,pozzzz da se nadevame utre da imame isplati♂️
Da as nadevame denesma na isplata pa vejke mi se smaci od cekanje imame i nke svoj trosoci baska so bebinja!!
Ova sto ni go pravat e navistina sremota,mene mi kazaa vcera za denes .Ocigledno nekoj pogolem problem imaat,no koj ne prasuva nas.Toa e .
И тоа можеле многу лесно да го решат со Охридска и Шпаркасе, ама се лешинари се таму. Има конвертор на сајтот на охридска/Шпаркасе и дава инфо за стара/нова сметка. Само требале да се ажурно. И објаснувањето не им држи вода. Проблем охридска може да е валиден од 19ти наваму. Значи они до 19ти дремеле и допрва праќале инфо во УЈП. Фала богу куртулив од нив. Има уште нешто “ситно” од нив што чекам и не дај боже пак да ми тебаат!!
Мислам џабе се јавуваш. Ништо нема да смениш ако вртиш, ќе ти кажат ко и на другите, следен понеделник, вторник, среда итн. Едноставно не функционира ништо во државава, тоа е
Ajde bas ke vidime, katastrofa nevidena se veke nemam komentar samo znak prasalnik dali oni na vreme si zimaat plata ili im kasni po mesec ipol, idioti rasipani
Јас и за јули плата ќе земам следна недела, овие за јуни ќе ги почекам. Таман на штедна на децава. ненормална работа!