Здраво девојки. Во врска со породилното имам рати преку синдикат со тоа што се намалува платата исплатена на трансакциска сметка, дали тоа ќе ми намали просек на плата и ќе имам помала сума на породилно ?
На кој маил им пишувате на фондот за информација за исплата? Јас пишав на тој инфо и ми вратија дека немале прецизна информација да си следам на сметка хахахаха
Прееска беше сопругот за да праша кога ќе ми биде исплатата и прво отиде па госпоѓата со нови сили вратена од одмор му кажала дека неможела кај мене да направи ништо бидејќи нашава институција каде што работам(арм) немала платено за здраствено и по некој саат повторно отиде и конечно магично по два саати имале платено придонеси ама системот сега не работел и не знаела кога ќе имам исплата ццџ
Abe ovie dali se zdravi be?! Ili sakase doticnata da me otkaci, mi vika sistemot ne im raboti kako i obicno i ne mozele nisto da vidat. Se rabotelo intenzivno. Zimi majka.
Сигурно за да те откачи така ти рекла си вика овие секој ден се јавуваат. Море јас да не се јавам има да ги направам подоле од гомно