So zdravje da si gi trosis...ako ne gresam posledna plata od Fondot,veke ke bides raat P.S.kaj mene nema uste,se nadevam posle 16 h ke mi se prikazat na smetka
Јас сум на стопанска и кај мене после 16ч.секогаш стигнуваат се надевам дека и ние ќе земеме денес ако не тешко нас
Ќе се спасиш мила од нив јас имам уште за земање породилно цел мај и пола јуни,кај мене секогаш покасно стигнуваат нз зошто...
Jas sum uste ovaa i maj.Tocno na 1vi mi zavrsuva porodilnoto.Inaku vo Tutunska sum.Uste max saat i pol pa ke vidime sto ksmet imame.
Кај мене за март уште нема. Недај Боже да чекаш на овие пари за семејство да гледаш, битно тече кампања за третто дете, оди роди го без пари.
Dali nekoja majka deneska ima zemeno aprilska plata? P.S.ebate drzavata ebate,stvarno se pretera.Izvinete na recnikot ama navistina sto e mnogu,mnogu e...
Ги пратив моите денес до социјално да видат што е работата Им рекле оваа недела да не очекуваме, дури од следната, ако биде и тогаш
Za starine penzii redovno, a majkite so bebinjata neka gladuvaat. Da to se pluknam vo drzavata!!!!!!!!
И јас го пратив мм во соцјално, му рекле дека имаат нов систем кој е блокиран и ништо неможат да направат, незнаат кога ке профункционира, и замислете и они се нервирале што неможат да работат Системот им е блокиран недела-две, а прошлата недела имаше мајки што пишуваа дека им пуштиле плата. Лажааааааат, пак не им стигнале пари, ке чекаме изгледа некоја нова позајмица