Има и кај мене. Инаку ова ми е последна исплата. Како и првата, така и последнава, немаше доцнење. Не знам зошто постои мислењето дека првата и последната исплата доцнат. Бев спремна да бидам неколку месеци без приходи, читајќи ги постовите на форумов. Но, не е така.
Zdravo dali ima nekoja od Prilep da prasham neshto. Za novorodenche dava socijalnoto no dali dava i opshtinata? Fala
Јас минатиот месец имав прва исплата за Јуни и земав на 16ти Јули. Но овој месец каснат иако ми дадоа информација дека ми е обработен мојот предмет. Еве денес гледам сеуште нема средства, што значи од понеделник натака...
Толку ме нервираат минатиот месец на почеток на месец една по друга две исплати имав, вчера им пишам mail ми вратија ,,понеделник после 14ч проверете сметка". толку испобркани, толку неорганизирани, неверојатни се.
Јас минатиот месец земав на почеток, негде околу 9ти,сега уште немам. Значи нема некој ред на исплативе?
Чекам уште последно породилно, ова веќе нема смисла. Сакам да ѕвонам во фонд да им се качувам на глава секој ден, има некое друго бројче или тоа што е на страната?