И кај мене има Едно прашање. Ова ми е прва исплата па ме интересираше како се пресметува висината на исплатата? Просек 6 или 12 месеци?
I jas chekam posledno za mesec juli,pochmav na rabota kraj na juli ,zedov plata za tie dena i se javiv vo fondot da vidat dali saatite se vo red,ispadna deka ne se,pa gji sredija od firmata i od fondot mi rekoa sega deka nema koj da go izraboti predmetot koleshkata e na odmor i da chekam septemvri mesec kje imam ispalata
Породилното ми е отворено на 26 јуни, а документи доставени на 14 јули и одобрени се документите, а уште чекам
Катастрофални се... мене чиста среќа ми се погодило значи... ц ц ц И сеа следно којзнае кога... нит може човек да си планира, нит бутур... хаос
им вртев на телефон не се јавуваа, пишав меил и одма ми одговорија дека треба да се обратам во подрачната во Битола, денес одам во подрачната ми викаат на одмори бевме, не работеше програмата ама твоето е во ред, сега во ск прашај пд таму одат исплатите, пак пишувам меил пак тие ми одговараат дека за се треба во бт да се информирам, значи џабе и јавување и пишување, само треба да чекаме кога ќе се смилуваат тогаш