Jas nemam isplata uste za juni isto pred nedela vreme vrtev od Skopje mi velat da se obratim vo podracnata sluzba,vrtam kaj nas tie mi velat od Skopje problemot.I na kraj problemot kaj fondot vo mojot grad nemat direktor nema koj da potpise i nema isplati za cel grad i taka ke si cekam dodek da stavat direktor....
Јас сум породена на 26 јуни а документи се однесени на 14 јули и се уште немам исплата. Се јавив денес во фзо и ми рекоа до крај на месец ќе ми пуштеле.
Јас почеток на јуни сум породена, немам ниедно земено досега Добро што мислат дотичниве - пелени, козметика и млеко за бебе од баба ми пари да барам?! Циркуз држава ејј
на моиве во подрачната изговор им беше дека биле по одмори, значи кога се на одмор бебињата не треба да јадат и да какаат, бог да чува
Па нормално дека нема. Сакаат од мали да ги научат да штедат, Икономисти да бидат. Работава ич не е за смеење, ама ај на маката.
јас вчера и вината ја префрлуваат кај подрачната, во подрачната викаат е во ред може ќе има неделава, погоре некој напиша дека исплата ќе има на 27ми
Jas vcera dobiv pari, isto i pismo.Se porodiv 12 Juli, podnese mm mislam kraj na juli. Mi pisuva koga na rabota, znači 9meseci. Uste ne e donesen zakonot za 12m.Inaće mnogu malku pari imam pusteno, dali za nepoln mesec.... Ke vidime sleden pat
ми вратија на меил дека мојот налог за исплата чекал да биди реализиран во петок, па се надевам ќе не исплатат сите што очекуваме