[QUOTE="ilyan, post: 2424762, member: 100641" ]Lelee bruki, kako ne Im e sram![/QUOTE] Normalno deka lazat, i ja zemav proslata nedela..mozat da kazat sto sakaat, site sme svesni deka pari nema...
Незнам што си мислат овие кога ќе пуштат породилно го претераа овој пат,им праќам три пати маил не ми одговараат,ептен се заборавија овој пат секогаш до 22,23земав незнам што е работа гледам многу има што не земале сеуште цццц...
a mene 2 meseci od rabota ne mi podnele dokumenti, trebalo sama da si podnesam, cccc. Pa ne se normalni be eeeej :'( A trosoci zo bebe i toj edinstven priliv :'( :'( :'(
Епа мила блокиран им е системот, сигурно ни маилови не им стигаат, едино може фејзбук или некоја игра
И мене не ми одговараат на меил. Обично земам околу 20 ти, а еве уште немам добиено пари. Инаку треба да земем за март месец.
Fala k****,mi prefrlile za april.Kako ke gi zemam,taka ke gi dadam P.S.Ne znam dali go opravile softverot ili mi upali intervencijata kaj direktorot
Od dekemvri, no imase nekoj problem so dokumentite i zatoa se procesiraa duri vo fevruari.Prvata isplata mi bese vo mart za dekemvri i od togas eve sega e juni ne sum dobila nisto.mi ide da im otidam tamu i da gi oteeam kaj sto ne treba.ne znam koj pat da go fatam.
Проверете си има денес пари барем кај мене има се надевам,и кај сите бидејќи овој пат бајаги не заборавија...
Добро, колку време чекате од моментот кога фирмата ќе ја пушти платата до моментот кога фзо ви префрлаат пари??
Ај ако сакаш пиши ми ја емаил адресата во ЛП, да почнам и јас да праќам маил дека вака не бива. Многу каснат, а и јас до 25ти најкасно земав.