Не знам како оди со групите. Да се самокорегирам сум пишала тука дека претходен месец на 27ми ми пуштиле ама проверив на 23ти ми исплатиле претходен месец и очекував дека деновиве ќе има ама не ако нешто ви значат датумите. Значи претходен месец на 23ти сега за 7 до 10 дена. Хаос...
Sakam da prasam sea mi pustile za fevruari pari od boleduvanjeto aa za mart parite sakam da prasam dali od naredna nedela ke mi gi pustat ili vo maj ke mi gi pustata za mart parite od boleduvanjeto
И јас тоа сакав да прашам, И вчера никој не се пријави Стварно не оставија без динар за празник, класика
Женски, Јас уште немам земено породилно за март. Фирмата кај што работам уште нема земено плата за март. Мислам дека ипак нешто е поврзано. Знам дека ФЗО исплаќа ама пак зависи дали е помината плата кај работодавачот. Или грешам?
Јас колку што знам, ако грешам нека ме поправи некој, мора да пројде платата од кај работодавач прво.
Женски да ве прашам, прва исплата за март имав на 26 април, дали тоа значи дека секогаш околу таа дата ќе исплаќаат или може и порано?