Кај мене нема... Штом до сега немаше, од вторник натака. Сигурно се отидени веќе по дома.... или си споија со празнициве... А, ние што имаме кредити и сметки кој не врти..
Сега прашував пак, до 16ч треба да има рекоа... Банана држава, таму каде што највеќе треба последни не оставаат. Битно пензиите се пуштени
Ни ги штедат парите, ете за велигден заштедивме, за 1 мај исто, а и богами и тие бајрам што слават заштедија Ај ќе земам од баба ми на заем, и така си зема пензија и за април хаааххајаја
Да ве прашам мене ми е отворено породилното порано значи уште не сум породена е сега ме интересира дали ќе имам исплата на плата преку фонд или треба да се породам за да почнат да ми плаќаат?
Не да нема ќе помине месецот додека исплатат. Ништо ич друштво ни пропадна радоста од сабајле хахахаах
Здраво, да прашам мене ми заврши породилното на 03.03 е сега прашањето ми е дали треба да ми пуштат само за 3дена така? Бидејќи одамна и пишав на Ангела ми рече да чекам од работа да пуштат, они пуштиле на 15ти како и секој месец а сеуште ништо како и сите и јас си чекам
Ајде да почнеме со кукање и оваа недела.Јас и пишав пред малку на Ангела па ќе споделам инфо ако добијам