Од каде тоа? Зошто? Треба да се отиде таму со новинари. Гадови гадни. Што кажува таа дека ќе има неделава тогаш?!
Angela vika vaka : " Reagirajte organizirano, 3289054 preku sekretarkite na generalnite, od ovde e se izraboteno… " I se zakaniv deka na vesti kje gi ima ako ne se reshi problemot so porodilnoto, na majki koo vekje u frimite site imaat plata zemeno nie da molime za porodilno,?? Za nasi pari koi zakonski ni sleduvaat ?? Banana drzava dno dna se.
Сега се јавив и ме прашаа кој ми го дал бројов. Викам битно ли е? Ми рекоа да звонам у сметководство а од таму не се јавуваат 023289063 Вртете на двата броја да ги отечеме
Se javiv na brojot koj mi go DADE ANGELA, SEKRETARKATA RECHE GRUPI NE POSTOJAT KAKO SE REGISTRIRSNI TAKA PUSTAAT PARI, UTRE 90% OD RODILKOTE KJE IMAAT PRILIV.
Јас имав исплата на 13.06 за мај. Мене ми рекоа дека кога фирмата ќе земе плата отприлика после 10 дена породилно.
Кај нас во фирма на 5ти стига плата секој месец, никад не каснат. Породилно до сеа зимав редовно на 15ти, сеа уште немам за мај, а веќе е 21ви.