Nekoja majka sto bila na patoloska....posle nadomestokot za porodilno e prosek od platata ili od patoloskatA? T.e. pomalku od plata
Јас бев цела бременост на патолошка, потоа породилното ми беше просек од платата, не ми беше намалено.
Не , платата како што ти е , толку ти е породилното. Јас ептен малер, само што отворив породилно , ни ги покачија платите
Zdravo majki, Dali nekoj ima iskustvo ili poznava slucaj kako mojot. Posledniot mesec od porodilnoto ne mi e seuste legnat na smetka,a toa e mesec mart, pocnav so rabota na 27mart. Iskreno mislev deka docnat so isplata ,na telefon ne mi krevaat.
Дали ако се документите поднесени во помали градови има шанса за побрза исплата, или нема никаква врска тоа, сите документи стигаат во Скопје?
Mene resenie mi stigna doma po 3 dena od podnesuvanje, no jas si podnesov sama dokumenti a moze ima vrska i sto sum edna vrabotena t.e moja e firmata.
Кај мене на Халк нема денес. Валјда дека минатиов месец имав мн трошоци се исцедив, сега ко за малер покасно.