Jas nemam podneswno u socijalno dokumenti…. Samo u opstina i so prvoto samo u opstina podnesov i samo 5000 zemavme togas…. Oh bre
Јас поднесов во подрачна единица Карпош, пред Катастар бараките. Извод копија, лична карта на увид (постара од 1 год,ако е понова и документ за жителство) , потврда од матичен мислам и барање симни си го од фонд страната. На него пишува што ти треба. Пиши ми ЛП. Е за во центар ако поднесуваш не знам дали во фонд кај црвен крст или кај мајка тереза, нека потврди друга членка.
Центар и Аеродром се на Никола Вапцаров а К.Вода мислам кај Тутунски Комбинат, кај што беше Виолина кафаната. Еве телефони за инфо. П.С. Ми легна породилно за дел од Јуни и Јули конечно
Социјално што ќе поднесувате а живеете во Центср, преместени се позади ресторан виолина. Барем јас кога поднесував пред 3-4 недели прво отидов позади Мекдоналд, ми кажаа само што ги префрлиле кај тутунски комбинат, и таму поднесов. Исплата од тоа немсм, којзнае кога ќе е, породилно за 10 дена стигна (во ист ден е поднесено). Сега следното породилно кога да се очекува? Земав за јули сега во понеделникот.