Nie sto zimame posle 20ti belkim ke ne isplatat do nova godina, valjda ne se do tolku pa od prvi da ni pustat !!!!
Околу 11-14 ме исплаќале до сега. Во која група ме сместиле којзнае. Битно ни к15 ни породилно, ништо немам. Ајде утре нов ден, нова среќа. Ако читате од фондот, За пелени немаме, алооооо.
Мајки здраво, сакам да прашам како се смета колу породилно ќе земаш, јас до 10.09 брв на патолошка потоа користев годишен одмор до 10.10.2022 и од 11.10 сум на породилно..е сега од септември имаме покачување и јас за дел од септември и октомври зедов плата со покачување..кога прашав колку ќе ми биде породилното од фирма ми рекоа околу 30.000, а денес гледам пуштено е за ноември 26 600...каде можам да се јавам и да прашам да не е некоја грешка? фала многу
Скроз иста ситуација и кај мене, кола за регистрирање, пелени при крај и подароци треба да се купат. Проверив пред 12ч на Стопанска, се мислам дали пак да тркнам до банкомат.
Zdravo Mene seuste ne mi e stignata isplatata za noemvri, dali ima uste nekoj sto ceka za isplata ili da se javuvam da prasam da ne I'ma nekoja greska voedno ova treba da mi e I posledna isplata