Здраво, докумебти во фондот од фирма се однесени пред 2 недели. Породена сум на 15ти ноември. Од кога би почнале да исплаќаат пари?
Нема врска банката, зависи во која група си ставена. Мене секогаш после 20ти ми пуштаат. Прва исплата може да касни во зависност кога ти ги однеле документите од работа.
Има ли уште некоја мајка што не добила исплата за ноември? До сега секогаш ми пуштале на 22,еве сега месецов речиси помина, а пари нема. ☹️
Ако не пуштат до петок, ќе се изначекаме додека поминат празнициве, а како ќе ги поминеме без пари... ☹️
Isplata ke ima vo januari.Trezorot im se zatvaral deneska nema da ima isplati do petok da znaete da ne ocekuvate pari.
Од денес ми отвараат породилно, до сега бев на патолошка, дали матичниот гинеколог сам по дифолт ми отвара или треба јас нешто да поднесувам? и да прашам исплатата колку посто е и во кој период од месецот праќаат пари?
Од каде знаеш? Инаку мене ми исплаќаат околу 26-ти во месецот, во последната група сум, ама овој месец уште немаат пуштено... а во понеделник ми рекоа ќе има деновиве...