Nema i kaj mene a sekogas pustale na 12 kaj mene. Broj i da im se javis dzabe e, se drsko, arogantno i nepismeno.
Па и кај мене секогаш имало до 14ти во месецот сега ептен некако си продолжија, гајле им е дали имаш или не.
Mami Ne najdov soodvetna tema da prasam, dali znaete kolku denovi go sleduvaat soprugot za raganjeto na bebe? 2 ili 3?
Во компанијата каде што работи мојот сопруг му рекоа 2, со сегашниот закон. Цело останато отсуство да си го покрие/пише годишен одмор
Дали сите ве исплатија за Декември ? Овие не се нормани жими се, гајле им е дали имаш или не. Им ѕвонам не креваат
И кај мене нема за декември,последна исплата, а и ноемвриската доцна ја пуштија, дури на 28 декември. Никому не му е гајле дали имаш или немаш
И кај мене е последна исплата, многу претераа месецов. Скоро се ми завршува за бебуш што имав, плата тек на десети ќе пуштат. Ги мрзи да работат, гајле им е дали имаш пари за детето или немаш. И викам на таа добро кога ќе биде, па кога ќе се сработи тогаш ќе се пуштаат парите. И јас како самохран родител што да правам до тоа време додека се пуштат, па позајми од некој ми вика па ќе вратиш. Си играат мајтап уште