Jas vo uni sum i uste nemam, a eve clenki sto se vo uni zele. Valjda po grupi se kako sto pisa clenkata
Како нема врска кога средствата се префрлаат преку банкарски налог ?! Најверојатно сме распоредени по групи.
Кај мене од фирма ги носеа Отпусно писмо, извод од малото и имаше на ФЗО сајтот некое барање Толку ме држи памет, другото нешто од работа ти пополнуваат @ivon.93
Па така налозите кон банки за фондот се реализираат преку трезор. Банките се само примачи и немаат ниту увид кога би била исплатата.
Изгледа само јас нема да земам денес. Кој знае нас новите дали воопшто и не имаат внесено со оглед на тоа дека кај мене од работа дента кога им падна системот однесоа документи
Јас за Јануари имам исплата за паталошка бременост за 12 дена а за останатите треба породилно за тоа немам исплата, документите пд фирма се поднесени во фонд уште кај 20 Јануари, а јас сеуште немам добиено решение. Дали значи дека ќе чекам многу додека да стаса решение или како би било?
Нема да чекаш да стаса решение. Јас во ноември сум породена, решение уште не ми стигнало, а земам веќе породилно. Почекај, со цела ситуација со фондот етапно одат исплатите. Штом ти дале патолошка, ќе добиеш и породилно деновиве.