Nemam ni jas. Mislam deka nema ni ds pustat denes. Citam nesto naredna nedela ke imalo isplati, ama neznam kolku e tocno da ne siram dezinformacii
Па планирав, ама се заматкав и кога им се јавив веќе ги имаа однесено документит. Чекав плата да пуштат прво нели треба?!
Ама ти нели си скоро породена? Одма мислам нема да те исплатат. Јас се породив ноември, прва исплата ми беше почеток на јануари.
Vo januari sum porodena. Dokumentite uredno gi dostaviv navreme, zosto bi se cekalo tolku? Edit: @AngelOfArh mislam pisa deka ja isplatile za 10 dena otkako podnesla.
Мене вчера ми стигна , не е до банката туку во која група во фонд си за исплати , јас сум во прва група зошто на 10ти во месецот ме исплаќаат , штом почнале кај и да е деновиве кај сите ќе пуштат
И денес нема да пуштат...ненормални едни, земаа една група а другите да се сликаме? Па уште онаа директорката дава изјава како сите биле исплатени. Ѓубриња неспособни.
На кој начин се одредуваат групи? По датум на поднесување, по висина на плата/породилно или некој друг критериум?
Тоа ми е мистерија. Кога прашав ми рекоа како фондот има средства така пуштаат до одредено бројче. А бројчиња како се добиваат еве не знам.
Јас мислам некако рандом зошто јас некогаш зимам со прва група некогаш со последна, секој месец различно