Немам фонд на зборови во мојов речник за соодветно да го изразам бесот и гневот во мене, а сепак да го задржам моето културно ниво. И почнав да учам германски срц ... Вакви работи уште поголем мотив ми даваат за да се трудам што поскоро да го совладам истиот и да не го трпам ова повеќе. Едвај го чекам тој ден.
Јас испцув, па редактирав. Инаку исто се чувствувам. Бесна сум. И браво за тебе што правиш правилен чекор.
Zdravo majki✨,jas seushte nemam zemeno por. za januari so toa shto se javiv vo fondod i kazaa deka do krajot na nedelava ke imalo isplati, a toa deka vo sreda e 1 Vi MART ocigledno nikogo ne go interesira!!!
Да се пријавам и јас дека сум без породилно. Се породив во Ноември, а немам земено ниту еднаш породилно. Ова е срамота што се случува. Никому не му е гајле како се снаоѓаме...
Се имаш јавено да прашаш дали ти е се во ред со документите? Да не ти заборавиле нешто? Оти мене не ме известија дека има проблем и си чекав ко будала.
Чудно. И јас во ноември се породив ама на почеток на јануари земав и за ноември и за декември. Ако не ти пуштат и денес, јави се пак.
Zdravo na site, Jas se porodiv vo noemvri, nemam ni ednas zemeno porodilno. Sakam da prasam kade tocno da se javam za da proveram dali mi se kompletni dokimentite? I pogore procitav deka ima razlicni grupi, kakvi se tie grupi vrz koja osnova se formirani?
Пребарај ги броевите низ групата ама ќе ја тагнам @Ano знам дека таа ги имаше и јави се да си прашаш. Јас сум во ноември породена ама уште во јануари земав и за ноември и за декември. Групите си ги формираат во фонд, не знам на кој начин, но им служат како распоред за пуштање породилно. На пример прва група зема околу 10ти во месецот породилно, втора група околу 15ти итн.
Јас на овие сум ѕвонела за други боледувања и рефундации. Сега кога ѕвонев дали се во хаос или стварно породилните не ги гледаат, не сакаа да ми дадат инфо. Секако пробај си ја среќата 02 328 9083 02 328 9020