Mene uste ne mi e isplateno poslednoto porodilno za mesec Mart, ima li nekoj sto seuste nema isplata za Mart dosega?
На мене, А дали се врати на работа или не? Јас не се вратив па мислев ради тоа да не има проблем околу пресметки.
Ne se vrativ, otvoriv boleduvanje za nega na dete, ete denes od FZO mi kazaa deka mi e potreben obrazec IRS od kaj maticen na deteto ( bidejki boleduvanjeto mi e podolgo od 30 dena ) da go dostavam kaj niv i ke bide isplateno za kratko.
И јас користам боледување за нега, документите однесени ми се за цел месец (во 2 наврати) ама немам исплати. Некаде да се информираме за ова има?
И кај мене нема.. ама па и јас будала чекам денес а пред недела ипол ми префрлија за март.. не може тоа така брзински
Ќе има ли денес за нас кутрите што не добивме, само си ставам во количка работи и си чекаат спремни за трансакција, а трансакција аш нема.
Не знам што прават со мене. Еднаш прва, еднаш во средина, еднаш последна земам. Нема никаков ред. И јас проверувам, а треба нотификација да стигне, џабе штракам само. Сега до 1 ако не ми стигне, тоа е. Од понеделник пак ќе плачам на темава.