Има и повеќе од пола веќе денес ќе замине на онлајн порачки, за подароци. Глава не можам да кренам последниве 2-3 месеци од родендени, имендени, свадби, матури, дипломски итн. Само за убаво нека е.
Ова што ви исплаќаат денес е за Мај така? Како е тоа со групите прва, втора, трета? Како да знам во која група сум?
За мај е, тебе не ти пуштија?, дека заедно минатата недела за дел од април ни дадоа, тоа за групи колку што гледав изгледа зависи и платата кога ја земаш, јас до 5ти најкасно земав плата
Не, ми немаат пуштено. Плата земав на 1ви секогаш ако е работен ден. Месецов земале малку покасно на 5ти. Плата секогаш ми стигаше околу 15:30ч ако тоа има некаква врска. Еве сега гледам на 5ти ми го пуштиле за Април во 16:11ч. Се надевам ќе пуштат до после и за Мај.
Нема никаква врска со групи. Еве јас плата земам секогаш последен ден од месец. До сега секогаш земав со првите кога пуштаа, а сега за Мај еве денес не добив.
Исто и јас земав плата последниот ден од месецот, а некогаш дури и некој ден порано ама немав денес исплата за мај. Колку пати неделно/месечно прават исплати?
Затоа сум речиси убедена дека нема никакво правило. На кој како ќе му се посреќи изгледа . А баш се надевав дека сега правев шопинг во грчка па да покријам тоа што сум потрошила. Ај да се надеваме деновиве дека ќе пуштат.
Минатиот месец кога пуштија кај мене имаше наредниот ден од кога почна исплатата. Не ми стигна ни денес, да се надеваме утре дека ќе има
И јас земав исто минатата недела за април, вчера имав породилно а кај @Bella_Stella ете нема кој ги знае како ги пуштаат
И јас зимав на почеток уште ама ете нема. А толку шворц не сум била одамна. Не знам колку има ефект да се јавувам, кај зимам ситниш уште и каснат. Ми се плаче искрено. На се покачено дупло во цени зимам уште по старо породилно старата плата и таа ја каснат. Срам да им е.