Аиии да си се утешам, не сум единствена за јуни што не земала значи Пишав меил на Ангела одма врати дека е на одмор, ми даде друг меил, пишав ама џабе, не враќа оваа ко Ангела изгледа
Nie nemame plata od firma uste inaku mozebi ke imav porodilno ama stom pocnale so isplati ke ima kaj site ajdeeee trgna ubavo
Блазе тебе... јас уште за јуни немам Госпоѓата што го работи предметот била на одмор па боледување и нема кој да го затвори за да почне исплатата...
Абе идете таму згрмете, како така... Додуша не ме чуди ништо, странки мои ме бараат цело време, колегата што ме менува е постојано излезен и цело време им зима броеви и не им се јавува, еден збесна вчера рече ќе пријавам па до таму да е... Јас кога останав на боледување средив се тип топ, не знаеш каков ред оставив, се напишано, се наместено, се оставено во најдобар ред, овој се направил карамкаша. Којзнае што ме чека сега...
Не претрка сите . Јас имам уште нафеж да светне сметката до 16:30 и само рефреширам, ако не со нова надеж утре дека ќе има.
Јас се извинувам, ипак било к15 Што е уште подобра информација од породилно Кај мене е иста моментално бидејќи зимам многу мала плата скоро минималец, ја покачија малку пред да останам на породилно.
Бев Бев као ќе беше готово средено се откако ми бараа и листа за стаж од пиом , да чекам исплата ама еве госпожата уште не средила очигледно...