I petok da e ama sigurno da e vie imate povekje iskustvo jas dosega samo ednas imam zemeno i zatoa neznam
Демек како ти ја пуштаат платата од фирма за една недела до 10 дена ти стигаат од фонд.... ручки од тапан месецов... кај мене у фирма плата се пушта на крај на месец за истиот месец ,што значи на 28 ми земаа плата и до сеа требаше да префрлат ова гнасиве... ама мислиш од татко им даваат пари па не им се даваат
Мене петок не ми врши ништи работа, сабајле во 6 тргам на одмор, во Албанија не сум пазарела досега со картица и не сум сигурна како ќе биде, така да стварно се заникаде.
Плата на први, боледување не се знае..Не се нормални дефинитивно.. Таква една тиња од држава..Мизерија..
Минатата недела рекоа од понеделник ќе има...за јуни а јули веројатно по поминување на плата... но уште ни за 6ти нема а не па другава
Господата користеле годишни одмори,до петок ќе пуштеле!!!Тие нека уживаат а ние со бебиња да се снаоѓаме за пари!Мизерија
Мене од мај ми немаат пуштено, крај на мај ми е отворено породилно, во Јули се породив, нема уште ништо
И после ние сме лоши што критикуваме дека они и пари си земаа и одмори си истераа ама неможеа да пуштат породилно иско кај мене од фирма пуштија на 31ви јули плата. Сами сме си криви што ќутиме за ова. За ова по медиуми треба да има