Јас колку што знам не постои таква работа. Можеш да земеш неплатено 3 месеци ама како иде тоа не знам.
@NNK19 што велиш да не изненадат порано месецов, за тоа што се изначекавме прошлите 2 ? Иако неверувам ама...
Има и кај мене. Доста беше од минималецов, да почнеме реално да добиваме плата за она што го работиме а не минималец, 9м сама знам како ги поминав со овој ситнеж од плата а цените у плафон.
Викаш а? Хахаха неее бе вака кога не очекувам не се ни нервирам толку Па ако легнат порано ќе се изненадам
Бев на патолошка од реални причини, термин 30.03. трудничко предвремено отворено на 14.02. а се породив 12.04. Со тоа ми го поместија боледувањето до 27.02 и трудничкото од 28.02. Не знам што направиле ама од тогаш не сум имала исплата значи се имаат проблеми ми грешат датуми му паѓаат сисеми ги хакираат секој месец ама баш секој месец одам или кај матична или на комисија за промена и пак ништо од фонд нема исплата... Дали ви се случило воопшто да не ви исплатат породилно? Веќе не сум паметна не знам што да направам ако не ми исплатат за месец два сакам и да тужам.
Па не знам што чекаш досега. Јас со медиуми ќе се појавам таму да сум така. Која мајка може 6м без никакви приходи.