Јас немам земено ни за Октомври ни за Ноември пордолиното ми е отворено на 2ри Октомври, дали некој има инфо дали ги касната првите примања ичи..?
Да,скоро секогаш каснат. Јас имав отворено породилно 15 март,породена во април а прва исплата 20ти Мај ми беше
Можно е скроз. Негде у глава 4 ми останало затоа реков не сум сигурна. Прашував пред 9 месеци и мам брејн работа... заборавив
Дали секој месец добивате на ист датум исплата? Прва исплата ми беше за октомври на 9ти, па баш чекам денес да видам дали ќе стигне.. и дали може да пуштиле еден месец и после да каснат неколку месеци или се нема случено така? Да не останам без пари
Кога ви стигна денес? Јас зимам обично околу 10ти во месецот, ама денес нема.За да знам дали да се надевам до после
И јас обично зимам тогаш ама еве денес нема. Неделава би требало да префрлат, штом до 12ч нема тешко дека до 16ч би имало. Каде може да прочитам повеќе инфо за враќање порано на работа и исплата на 50% породилно од фонд?
Мене последната исплата ми ја пуштија навреме, исто како и претходните. И јас мислев дека ќе касни (така ми кажувале), па се изненадив кога видов прилив.