И јас земав денес, а обично околу 11ти земам. Последно цело породилно, решението ми е до 4ти Јануари. Мислев ќе каснат со последното читајќи ве.
Ženski, za da podnesam mi treba Otpusno pismo Transakciska Boleduvanjeto od ginekolog. Drugo nesto? I originali ili kopii da napravam?
Мајки ви посакувам среќни празници на сите исполнети со љубов, здравје, среќа, а породилното кога ќе дојде ќе дојде Нема ни кај мене исплата за Декември Платата кај нас во фирма секој месец ја пуштаат на 5ти, а првите примања од пордилно ги земав на 21ви не знам дали има некаква врска земањево на плата со исплатава на породилно ако знае некој нека каже.? Месецов сигурно ќе ми исплатат после 20ти
Ми крена сабајле госпожата и кажав матичен и рече денес ќе имам... као почнале со исплата ... а ја дека читам тука и и викам да знам затоа прашувам
Znae nekoj od sto zavisi koja grupa za isplata sme ? Dali koga se prima Plata na rabota kaj mene nema isplata a Plata primam od 1-5
И колку групи има? Кај мене и пред 1ви има плата,до сега земав меѓу првите а месецов нема,вчера и маил пишав,ама нема одговор