Здраво мајки, уште чекам извод за бебе, би требало понеделник/вторник да биде затоа што рекоа за 10 дена. Дали има шанси да ме исплатат во јануари или ќе чекам во февруари? Породилното ми е отворено од 11 декември
Мајки породилното ми е отворено од 20 ноември,книговодителот пред една недела дури ги поднесол документите.Исплата најверојатно февруари,па ме интересира сите ли пари за 2 ипол месеци ќе ги пуштат одеднаш?
Nema ni kaj mene,jas na 13 zemam.Se javio deneska ne mi kaza nisto konkretno.Softverot gi vrsel uplatite.Kaj mene od firma platata za dekemvri puštena uste na 22 dekemvri.
На маил добив одговор дека не доцни, исплати течеле.... Освен ние има уште некоја мамичка што не земала породилно?
Знам дека сите сме по групи но преку која банка ако не е тајна да не случајно е стопанска па да нема ни денес кај мене?
И јас секогаш до 10 во месецот зимав сега сеуште ги нема....Не ми се јасни како вака мењаваат периоди, испаѓа по месец ипол без примања. Ако почнеш да исплаќаш до 10/15/20 терај така до крај, глупости.
Vo Fzo kaj socijalno, kaj crven krst. Se nosi -original boleduvanje -kopija transakciska -kopija od izvod na bebe -baranje tamu ke ti dadat