Hahaha tragedija se jas na 023289020 vrtam stalno i spored maticen mi kazuvase doticnata denes utre zadutre ke imas mislam tocno mi kazuvase nikogas ne me izlazala
Баш така Не се сетив да им го кажам тоаАма по гласот можев да приметам колку беше изнервирана таа што ми се јави.
Abe neka puknat ako sakaat od nivni djeb pari ne davaat sto mi e gajle ako e nervozna pa i ja sum pa so
И мене порано ми кажуваа по матичен број, само не сум го зачувала бројот претходно.И баш тоа им го кажав, како претходно можеа да ми кажат, а сега не можат, ама ми рекоа тоа било ново сега, имале нов софтвер на работа што он генерирал се, а они немале увид
Sekoj mesec nov softwer koj raboti tolku ziti mene IT menager nekoj jak imaat hahahaha a strajkuvaa ironija
Здраво девојки. И јас денес добив исплата на породилно за јануари, а од фирма плата исплаќаат на последниот работен ден од месецот. Другарка исто доби денес, а плата зема на третиот работен ден од месецот. Чисто за информација.
Фала, што поскоро да стигне кај сите. Инаку ако има врска, на работа кај мене секогаш пуштаат плата на 1ви, освен нормално ако се погоди викенд пуштаат понеделник.
ima vrska zaradi pridonesite koga stigaat do UJP nisto posebno i prethodno zemav porano plata pa docnea ovie od Fond