Na sto se misli povekje od 4 prosecni? ne razbiram i treba da prijacime zosto se bezobrazni jas ke prijavam vo Ponedelnik eve najiskreno vi kazuvam
Сигурно е истата од вчера мене што ми се испонашаТолку бев запрепастена од одговорот што не знаев што да и кажамИ ние имаме софтвер на работа за се, па и за плати, ама софтверот не си работи сам
Сигурно е истата од вчера мене што ми се испонашаТолку бев запрепастена од одговорот што не знаев што да и кажамИ ние имаме софтвер на работа за се, па и за плати, ама софтверот не си работи сам
Bas taka. Vcera zavcera tek za dekemvri mi prefrlija. Za januar ne E a mene samo za pola dekemvri, za januar ne im se davalo izgleda
Ми стигна и решението на домашна адреса. Од давање на документи во фондот до прва исплата поминаа 9 дена.Брзо пуштија,дури за чудење. Надоместок за прво/второ дете после колку време стига? Од центар за социјални служби и општина треба.
Од ЦСР нареден месец од 5ти до 6ти ги исплаќаат секој месец но треба да однесеш во банка решението ако ти е стигнато а од општина незнам.
Породилното ми е до 29.03. Дали на 29ти треба да сум на работа или на 30ти?(а бидејќи 30ти е сабота,значи 01.04)
Lugje jas nemam ni za dekemvri ni januari. Ne se tačni. Mislev za dekemvri dobiv del, posto od 20ti mi e otvoreno, ama toa bile clexanite. Im pisav pak mail, pisale za 10 dena isplata ke imam i za dekemvri i januari. Znaci vo mart. Nemam komentar.
Последната исплата секогаш ја пуштаат покасно, или мене така ми се чини? Предходните исплати до 15 ти во месецот ги пуштаа, последнава исплата уште ништо.