Ima I kaj mene deneska. So mene bea korekni sekogas navremeno (kaj 10-ti) vo mesecot. Ova mi e posledna isplata.
За февруари има и кај мене. Оф топик. Да не знае некоја број кај да вртам на овие од социјално малце да им досаѓам зошто уште немаат пуштено надоместок за второ дете.
На тие што ви е пуштено породилно за февруари, ова ви е прв месец исплата за породилно или можеби трета, четврта исплата?
Колку време помина откако го однесе решението во банка? Мене отприлика по еден месец после тоа ми префрлија пари и за првото и за второто дете.
Мислев секој месец дека пуштаат на некој од-до период, ама очигледно лотарија е исплатава. Секој месец различно
Лелеее ќе се убијам значи, породилно имам од 7ми март, јас денес видов. Апликацијава на стопанска банка почна да кажува за секоја трансакција сеа пред извесно време, порано немаше известување, па сеа као наводно чекам известување и не ни влегувам во апликацијава. Баш на 1ви кога си наплатија ова она си титна. Денес гледам на 7ми уште во 09 наутро прилив имало @Мариаа. Точно како лотарија е уплатата, секогаш ми пуштале околу 15ти во месецот, сеа на 7ми, како и да е, нека пуштаат само.
дали на некоја мајка што и каснеа предходниов месец и пуштија сега породилно? обично имав 11-12 у месецот, сега февруари ми пуштија околу 20 и некој, дали можам да очекувам утре исплата?
Ахахахахах ќе си се упукам сама еј тоа што се пофалив дека е породилно биле пари што чекав рефундација а не плата си ги потрошив јас фино лепо гледам не е фонд Така да уште чекам и јас
Ohoo dobra si , a jas od socijalno gi potrosiv parite na deteto , ne ni znaev deka stignale, gledam ima pari, teram Ne sum se dopisala gore, petokot na 8mi mart dobiv za fevruari trudnicko. Da se pocastam
Девојки дали има некоја од вас контакт да проверам што е со мојов статус за породилно? Во април земав за неколку дена, само 6000ден, нс породилно бев до 19јануари, од 19 ми прекина. Нели треба и за тие 19 дена да добијам исплата?
Од искуство од првиот пат кога бев на породилно, обично последната исплата ја пуштаат со задоцнување. Јас за февруари, добив исплата дури во април.
леле срам да им е мене ми е последна исплата до 28 февруари само за 29ти ми пуштија од фирма ... и сега нема да добијам до април ...ц ц ц
И мене ми беше тогаш породилното до 26.02 од фирма си зедов плата за 2 дена, одма почеток на март, а породилното баш сега гледав на е банкарството ми го пуштиле почеток на април. Се надевам нема да е така и кај вас.