Мајки ,зошто последната исплата на породилно за пола август ми касни.До сега редовно ми стигаше до кај 10 ти најкасно.
Им пишав сабајлево КОГА ќе има, ова ми вратија: Породилните течат системски и редовно, следете си на сметката. Немам коментар, жими се. Прашувам кога и не ми ни одговара туку ми дава изјава ко вежбана за пред камери ебате
Му стигна на некој исплата денес? Мене секогаш најкасно до 15ти ми исплаќале проверив, ама овој месец уште нема...
Нема кај мене обично до 15ти е исплатено и порано. Овој месец нема. Знаете зошто, пошо не следам вести воопшто
Да, оти ние не знаеме дека треба да провериме на сметка. Баш оти проверуваме и прашуваме. Гуски. Нема кај мене ни денес. Претераа значи. Некој може чека и зависи од тие пари. Срамота.
Ми стигна мене женски сега прилив, се надевам дека и на вас најкасно денес ќе ви дојде. Одвај чекам да се вратам на работа само за овој момент, бар ќе знам кога ќе земам плата не вака да чекаме дали на 7ми или 17ти ќе им текне.
Jas pisav mi vratija korekcija na Plata da naoravat pomalku sati mi pisale od rabota.Napravile korekcii se kolku ke cekam an isplata. Ke vidime