Зависи, една недела отприлика. Само што администрациите кај нас се хаос ахаха. Ние чекавме околу 2-3 недели бидејќи немаа хартија за принтање
Zdravo. Moze li da mi pisete na koj broj vo Fondot se javuvate za informacii zosto uste nema isplata ? Fala
Не знам за кој месец прашуваш, за септември јас земав во четвртокот. Иначе, на овој број ми дадоа информација за документите, пробај може ќе ти дадат инфо. 02 3289 083
Izvinete vaka sto zamaram porodilnoto mi e otvoreno na 28.09.24 se porodiv na 21.10.24 od firma mi kazaa deka sega so oktomvriska plata ke se podnesat dokumentite,zbor mi e ako sega se podnesat od firma koga moze da se ocekuva prvata isplata
Znae li nekoja od majkite da mi kaze,pod fond se vodam od 10.09.2024.sega mi bea isplateni sredstva vo visina na edna plata,drugiot del skoro dvaesetina dena posebno ke se isplati ili kako odi...
Дали на некој му доцнеле со последна исплата? На 28 октомври ми заврши породилното,бев прва група секогаш и гледам денес пуштиле а кај мене нема..
Дали некоја членка денес/вчера има прилив? Мене најкасно до 11ти ми префрлаат, но еве ни денес нема?!
Не можев да најдам соодветна тема, па ако не е за тука прашањето бришете. Породена пред 1ипол недела Скопје во Санте, иначе живеам во др град. Првиот извод за бебето морам да го извадам од Скопје, дали некој знае каде треба да се оди повеќе мислења ми кажаа па не знам каде треба едни во Центар едни нз каде… Ви благодарам