Што ви пишува во опис коа ви исплаќаат породилно? Пошо сеа ми стигна 1087 денари со опис исплата а имам поднесено и за клексани, а не треба толку за клексани да ми исплатат треба 1260 ако исплаќаат 63%. Платата не е сигурно, зашто треба за скоро цел месец да ми пуштат, па викам да не има грешка некоја.
Пиши им на info@fzo.org.mk, ќе ти дадат инфо. Да не ти е од патолошка (ако си била)? Знам јас се чудев од што ми стигнаа пари, испадна дека неколку дена од патолошка не се исплатени.
Значи јас ќе се изначекам, претходно на 20.11. ми исплатиле, ако каснат месецов мене здравје може догодина ќе ми исплатат хахахаха
За клексани е сигурно. Мене пред 2 недели ми пуштија 3500 ден, појма нрмам за што се. Сигурно некои клексани и јас што сум ги заборавила и они. 5 мес немам поднесено за клексани.
Дали доцнат секогаш со последна исплата за породилно? Секој месец до сега ми исплаќаа 5 до 7 во месецот а сега уште ги нема
Јас имам 6 работни денови што треба за Ноември преку фонд да ми ги исплатат како последни, и таа ли ќе касни исплата?