А зашто баш со последната има грешки кога си стои јасно до кога е породилното отсуство тоа не ми е јасно.
Тоа од фирма ќе ги прашаш. Мене по грешка ми ја пуштија цела плата од фирма, па мораше корекција за да може фондот да пушти пари.
Јас треба нареден месец да ја земам последната исплата па ќе видиме. Искрено очекувам грешка па ме интересираше што би можело да биде. Ама нема да ми смета грешка повеќе ако пуштат хаха
И јас да се пријавам и да се пожалам дека немам добиено прва исплата од фонд. Лично ги поднесов документите на 19.09 (во ред беа, се имав доставено) и се уште немам исплата. Не знам дали е поврзано со исплата на платата на работа, а ако е, платата е исплатена на 15.10. Да чекам уште или да пишам во фзо?
Ќе имаш до крај на месецов, не ти каснат. Преку фонд ќе добиваш различно секој месец. Пиши и на Јованка ако не.
Zdravo Dali ima nekoj koj seuste ne e isplaten za Oktomvri. Mene ova treba da mi bide 4vrta isplata. Do sega sekogas mi pustaa na 19ti. No ovoj mesec nema nisto. Se javiv mi rekoa sredstvata se generiraat nemozeme da vi kazeme datum na isplata. Sto bi znacelo toa ?
Јас… обично до 24ти најкасно сум земала, сега уште нема.. Денес и на Јованка и пишав, но не ми врати.. баш чудно
не знам како исплаќаат пошо мене треба да ми е втора исплата за септември, за август земав на 23 ти септември, а на 15 ти ми ги поднесоа документите, сега некако мн долго ми се виде
I jas ne sum zemala za Septemvri. Do sega na 19ti ispalkjaa. Fcera se javiv mi rekoa do kraj na mesec ke isplatele. Od ministerstvo za finansii bilo ne do niv.
Нема ни кај мене за септември. Наводно чекале одобрување од финансии, што не е никаков изговор. Јованка не враќа на маилови уште од минатата недела. Изгледа се чека избори да поминат. срамота..