Реагирај одма кај твоите. Тоа може да ти биде проблем после со породилното. Имаше кај мене таква слична грешка со една плата. И еве сега се уште чекам исплата од фонд, веќе 2 месеци доцни.
Од сметководство брзо ја решија, за ден-два. Нешто во пресметката, но не ги разбрав што конкретно, па нова пресметка пратија во ујп.
Ne,nemat pusteno.Ima sansi da e ista situacija kako prosliot mesec posledniot den pustija od mesecot. Epten moze do kraj nedela da se javam da prasam,ama kako sto stojat rabotite pak ke bide na kraj na mesec. Go cekaat posledniot den. Ocigledno ne vazat tie datumi za 3 grupi
Како не и мене вчера ми рекоја така,во тек била исплатата,а еве никој нема добиено исплата за Октомври,уште ми вика како нема никој се исплаќа. Не прават будали.
Пишав јас имам еден близок во пензија е, се слушна со колешки му рекле не за претходната недела а и оваа не биле сигурни дека ќе се пуштат. Така да немам мн надеж
Ајде ќе ви пуштат. Денес јас се јавував пак. Од петокот ги гњавам, ме откачуваа, демек не се гледаат уште пресметките од УЈП. Денес се гледале, па испаѓа дека фирмата направиле грешка и сеа чекаме исправка, па после којзнае кога мене ќе ми пушти фондот.
Кај менe нема денес, дали кај некого имаат пуштено денес? Јас се јавив не можеле да проверат на терен биле хахха
Elizabeta sabajlevo mi pisha deka isplatite se vo tek, sega Jovanka vika drugata nedela bile planirani isplatite
Значи навистина го претераа кај не пуштаат па и лажат, де почнати се со исплата па не се, да беа сега избори ќе беа пуштени и тоа по две, една ќе не частеа катастрофа од држава сме
Брзо ќе исправат од работа. А колку ќе чекаш, не се знае. Јас еве чекам веќе 2 недели по исправката во ујп. Но, важно да се коригира, а ние ќе бидеме трпеливи.
Добро будали не прават, сите знаеме како е со мали деца. Со броени пари до денар одам во аптека, ме канат на кршетевки родендени не одам измислувам глупости пошто неам пари за поклон да дадам. Ако не пуштат почетокот на другата недела ќе немам млеко да му купам на бебето.