И јас сега звонев , ми кажа мезмаела точен датум. Ама не ќе да беше Јованка. Како некоја Албанка да ми збореше..
Па мене ми рече денес утре све ќе се исплати забрзани биле исплатите, зошто вака лажат ајде нека се јави и друга мајка што ќе и речат и навистин треба јавно да кажеме како не лажат
Jas se javiv, mi reche mi go prochitale mejlot i nemalo nishto nejasno i laga tamu, oni bile obichni sluzhbenichki i kako i kazhele taka pravele. Ja prashav zoshto lazhat deka isplatata e vo tek, mi vika ne lazheme vo tek e, vikam koja, za juli mesec li zoshto za oktomvri niedna majka ne zemala seushte, reche za oktomvri
Сигурно тебе друга ти се јавила. Јас со Албанка зборев гарант. Барем нека се договорат што ќе кажуваат сите исто да не лажат.
Не беше албанка, ама сепак која и да е ако веќе е вистина дека ги пуштале исплатите треба исто да кажат, што значи дека нема да има исплата и ќе си не лажат вака
Јас пак мислев дека само кај мене каснат дека последна исплата е и дојдов случајно да проверам тука. Од фирма ми ги пуштија за октомври последните 4 дена. Дали можно е повеќе да касни кај мене? Или кога ќе почнат со исплата и јас ќе добијам нормално како сите? Досега немаше проблем.
Јас сум на комерцијална. Обично во 3 стига исплата... Баш да видиме. Има ли некој на комерцијална да земал ?