Јули? Ма што му е бре на овие не се нормални. Како бре породилно на мајка да не испатиш? Инаку и кај мене уште нема за октомври. Затоа ќе си одиме сите од оваа вукојебина. Пу јазк!!!
Проверив,имаше проблем кој е регулиран,а исплата немам сеуште кога ќе сум дошла на ред и етапно ќе ми пуштаат пари
Ќе може да добијам телефонски број на кој ги контактирате? Не одговараат на емаил и не одговараат на телефонот што им е наведен на веб страната
"Налогот е во министерство за финансии за исплата. Кога ќе исплатат они си знаат." Последна интеракција на телефон со ФЗО. Ќе се обратам и таму пошто очигледно не си знаат!!!! Безоразлук!!
Истото и мене ми го кажа госпочата а за ноември после нова година ке има да знаете така рече без трошка срам
Значи има уште жени што немаат добиено породилно исплата,жалосно,џабе ги вртеа и резилеа и на вести ги објавија. Ноемриската ич не ја чекаме до Н.Г
Е јас како што ме дал Господ, си звонав и во министерство за финансии. Вика не да речам дека ве "лажат" од ФЗО, кога кај нас ќе стигне налог одма се исплаќа, ама еве ти број јави се и прашај за сигурно. Никој жив не крева на тој број. Ова е дно дна нема даље.