Ne techat vopsto zastanati se nemat pari samo ne lazat jas uste nemam za oktomvri a za noemvri posle nova godina mi rece mene ke pustale
Што направија бе стварно… избориве биле мн скупи за да неможе ние породилно да земеме за октомври денес е 4ти декември
Porodilnoto do 31 ne go cekam kako sto trgnala rabotata. Moze K15 ke ni pustat od firmite ne sleduva? Mn pari ke ni se fatat toa e mn kesh za eden mesec hahah
Јас уште немам за октомври исплата а неколку пати се јавив нема вика никаков проблем до крај на неделата ке имаш
Нема нова информсција нема ни исплата за октомври кај мене и кај две други деугарки исто. Инаку пријавата и исплатата на плата кај мене во фирма пуштена на 28.10 уште пред да истече месецот. Срам да им е стварно на фзо
Срамота невидена исплта и кај мене нема,пелени да не може човек да купи.Па не крева никој на телефон ни на mail враќаат.Мизерија од држава!!!!
I obvrskata za isplatat do 30ti noemvri ne ja pochituvaat. Neli zavisime od drzhavata, kje si chekame i kje se nervirame, kje se zadolzhuvame i kje ni trpat decata.
Нема да исплатат, буџетот е потрошен за годинава само 50% се исплатени од породилната. Чекаат ако им дадат да изгласаат проширување ама викаат не е сигурно. Можно е од нова година.
Кај и да се обратиме исто срање ќе биде,нема подоле од ова да нема исплата на пари што се користат речиси сите за бебе значи нема по мизерно нешто!!
Моја другарка има познат во фзо па и рекол имале они приоритет минималните плати прво ги исплаќале па после нагоре што скупи избори беа оваааааа
Nema docnenje, ne e do niv, kojznae vie kaj chekate isplata. Aaa bozhe bozhe se molam barem pred praznicite da ima, i nashite deca da pochuvstvuvaat praznik