Vo grupata na fb prochitav demek od sigurni izvori, za oktomvri kje imalo vo petok, a za noemvri do 25ti dekemvri se bile isplateni site. Da vidish da ne veruvash
Inaku i maz mi, lekar vo javno zdrastvo i isto fondot im pusta plati.... obicno sekogas zemaat na 10ti, poslednive meseci non stop im docnat a sega im rekle duri vo ponedelnik da cekaat plata! Ja sredija izgleda drzavava, samo uste ne lazat!
Pred malku zvonev vo fondot, da vidam shto kje me izlazhat, mi vika aaa rano e za noemvri, nemame informacija koga kje se isplakjaat
Леле уште да ја пробијат нова година. Резил се, јас не знам како не им е срам па да лажат по телевизии. Сите средства што планирав да го добијам од државава пред нова година со резерва ги земам сега. Жими општината што даде пари за прваче и новороденче, толку.
Нема државава пари,утре ќе земале евро обврзница за да исплаќаат.Инаку разбрав дека после 15 трезор идат на одмор,ако не исплатат до тогаш ќе си ги чекаме после празниците.
Ако е после празниците ќе треба и за ноември и за декември да исплатат? Ваљда не одат сите на одмор....
+1 шо нема земено породилно за октомври… Ова е општ хаос, не ме ни чуди и новата година да прекрши чим е буџетот на нула
Dobro utro, eve sto objavile na fb NLB https://www.facebook.com/1000702752...4JdRxw3WdXDNW6EYpmMC1DBLRrP8mvF7F7TN55XbGZPl/
Ич не ми е да ти кажам. Секој ден пишував, и се здосадив на таа Јованка. Последно ми врати завчера, кога ќе има инфо ќе ми пише. И еве сега ми пиша.