има некоја што нема сеуште земено за ноември? тоа треба да ми е последната исплата дали има врска нешто
Породена Август 4 уште немаме едникратна помош добиено а решение стигна пред три месеци, да одам на кавга ? Не дека мн ќе ми сменат тие пари ама нема да ми се слоши
А зошто му побараа трансакциска на сопругот кога поднесуваше документи ? Ќе се распрашам во секој случај Едит, така требало, фала ти за инфото
Треба да одам во банка со решението. Сопругот не знаеше а кога поднесуваше док не му кажаа, заминавме Германија и решението стигна пред три месеци а свекрва си го отвори и не ми кажа што пишува на него, а како на слеп е објаснето со толкави букви ама битно таа го отвори да види да не и скриеме нешто, а овде се чуди кога и кажувам дека нема сеуште пари на сметка
Здраво сакам да прашам невработена трудница сум доколку си плаќам придонеси дали ќе земам породилно и да не знаете кој износ треба да се плаќа нешто
Devojki zdravi, go postaviv prasanjevo vo druga grupa no ne dobiv odgovor, dokolku nekoj znae ve molam za informacija okolu porodilnoto. Na drugarka dogovorot ( na opredeleno e ) i vazi do 12 april. Bidejki ne znae dali ke go prodolzat ako go otvori trudnickoto na 11 april, dali po istek na dogovorot moze da ima nekoi nesakani posledici? Da ne go prodolzat, da ostane bez trudnicko itn... fala