Имам едно прашање, дали освен официјалниот мејл на Фондот- info@fzo.org.mk ,постои и некој друг мејл на кој може да добиеш одговор на поставено прашање? На овој никој не одговара. Не ми треба конкретно за породилно отсуство. Благодарам.
Јас немам, последна исплата ми е, ми кажаа од луѓе што прашав имало грешка од фирма од кај мене. И се јавив ка средиле и уште еве нема исплата, неделава рекоа ќе имало.
Зависи кога си земала претходиот месец на иста дата пуштаат. Барем кај мене е така. Јас зимам на 27ми. Ако се падне викенд ми пуштаат во понеделник.
Не, секогаш различно земам јас. Минатиот месец на 23, сега проверив. Повеќе ми има смисла на ист ден, се мислам кога ќе почнат од петок со исплати, мене вторник ми пуштаат. Ќе видиме утре
За правило се слагам дека нема, а групи очигледно има зошто да нема сите ист ден ќе имаме пари. Дали се секогаш исти тоа кој знае. Еве пишав на Јованка со матичен провери, немала инфо за мене. Наскоро се очекувало, најдоцна следна недела. Штом нема инфо за мене ваљда не сум у план за неделава