И мене ми е последна дали е нормално толку да каснат со исплата? За првото ми ја каснеа пред 3 години ама не толку, 10тина дена само..
Јас пред малку се јавував во ПЕ на ФЗО од мојот град.. ми вика одобрени се налозите ама нема пари. Секој ден пуштаат без ред по малку бидејќи за наеднаш немаат. Значи како собираат пари така пуштаат. Ни рефундации за клексани и др лекови, ни боледувања не биле исплатени сите. Каква мизерна државичка.
И јас немам уште , нема смисла више ова.02 328 9020 на овој број ги барам никој не ми крева , маил исто пишав не враќаат. Каде да се обратиме ?
Девојки мене ми пуштија за април месец, све ок. Ама за мај и јуни уште нема, ќе видиме сега месецов, јас до крај на јули сум на породилно
И јас сеуште немам породилно за Мај и денес… до Септември сум на породилно, не ми е последна исплата.. има ли некој инфо што се дешава?
Prasaj vo fondot ke ti kazat,ima i na nivnata webstrana,ja nosev izvod od bebeto, fotokopija od transakciska i licna karta i porodilnoto sto mi go dade mojot maticen ginekolog