Стигна и кај мене, рано сабајле. Да не прочитав во ФБ групата немаше ни да знам дека има исплата. Денеска го добив последното породилно. Ми доцнеше само првата исплата, но тогаш имаше грешка во документацијата, па откако се исправи, ниту еднаш не закасни исплатата. Секој месец сите исплати беа редовни, околу 24-25-26ти во месецот. Денешнава стигна на 27ми, но секако не ја сметам за задоцнета. Ви посакувам редовни исплати на сите!
Јас се уште немам земено, не е породилно мојата исплата по друг основ е ама сепак за Јуни уште немам.
Немам ни јас сеуште земено. Се јавив ми рекоа дека од ФЗОМ е завршено, Финансии постепено ги исплаќале. Има ли уште некој што нема земено?
Ни јас немам... се испаничив дека гледам пишуваа сите дека им стигнало и јас се јавив рекоа дека не пуштиле кај сите вчера дека ќе има деновиве до петок и кај останатите што сме....
Јас немам сѐ уште добиено за јуни породилно, а доцнат и со исплата на пари за второ дете од социјално
Здраво, јас сеуште немам исплата за месец јуни. Која им е логиката на селекција кој кога ќе добие? Ова е веќе безобразно…
Nemam ispalata za 6mesec ni za 7mesec a poraki ne citaat koga im pishuvash i ako vratat eventualno sledi"procesirani se podatocite vo tek e isplatata proverete denovive". Zeni zamislete sekoj mesec e ova. Zamislete za nasheto zakonskio pravo molime po parite nashi a tie se shegaat i Ne odgovorno reagirat. Na nekogo navistina mu e potrebno isplata , nekoj zavisi od toa a nie molcime