I mene mi pustile vidov e Sega me zbuni toa sto mi pustile samo za juli. Za Avgust Koga ke dobijam? Ova inaku mi bese prva isplata. Vas za koj mesec vi isplatile?
Ќе ти исплатат мене така за јули ми беше прва исплата на 31 август ми пуштија, а за август вчера добив можи и деновиве пак да ти пуштат
проверете си во сметководство кај вас во фирма, и јас си чекам и кога се јавив вчера уште не ми го однеле документот и сега треба да чекам уште 10 дена
Pustija denes kaj mene i veke ashhhh, go nema, iscezna magicno!!! Eden kredit, drug kredit, dve AD mleka i tolku!!!
Doznav deka razlicni referenti gi rabotat i kako ke srabotat taka pustaat. Mi rekoa da ocekuvam naredna nedela...a sto se nema pari se nema......
Јас во август земав на 24, зашто касно ми ги однесоа документите сеа пак ги дадоа на 12 сеп. ама уште нема распрашај се убаво зашто ти каснат...
Епа тоа им беше одговорот. Дека се од Грујо зависи. Не можам да се нервирам, немам плата земено месец дена и ова не е прв пат. А и не ни одам да проверам секој ден за да не се нервирам.
Те излажале од твоето сметководство. Од Ременски зависи, т.е. од Министерство за труд и социјала се префрла породилно и трудничко.