а во петокот што земаа која се група тие? мене еднаш ми пуштија кај 26 оти ми каснеа,па после мислам дека беше10ти а сега 12.
Очигледно имаат направено турлитава со групите. Еве како Џунџуле и јас бев прва група па нема пари ни кај мене. Јас уште за овој месец чекам од фонд и толку се куртулив, почнав со плата веќе.
Нема ни денес. Не знам зашто. Вака не доцнеле до сега. Претпоставувам празен е буџетов со избориве па пуштаат по малку како им дојде работава
После колку време ви стигнаа парите јас останав на породилно на 01 ноември а се породив на 01 декември и уште нема пуштено на комерцијална сум
A sto e ova so grupive prva vtora treta) jas od krajot na oktomvri sum na porodilno se porodiv vo noemvri 18 i sea vo ponedelnikot mi pustija za oktomvri boleduvanje i nekolku dena porodilno a noemvri ne ...ke mi pustat za noemvri mesecov ili tesko )
Јас се породив во септември а породилно ми пуштија веќе во октомври. А овие пари од град Скопје ми ги пуштија во ноември. Решение ми стигна пред некој ден
кажете ми откако ќе се поднесат сите документи за колку време се добива породилното од прв месец? Јас се водам од 31ви окт. на породилно, се породив 23ти ноември, а документите се предадени сега во понеделникот. Шансите се мали да земам месецов м?