Имам неколку и ги менувам периодично во зависност од бојата на ташната и дали е помала или поголема, зошто некои поголеми новчаници не ми ги собира во сите ташни . Обожавам новчаници ама не толку колку што сакам ташни, па секогаш би одбрала да си купам нова ташна него нов новчаник.
Од Парфоа имам четири. Првиот пат купив бел со шари некои мислев брзо ќе се извалка напротив одличен ми беше. После купив сив но тој не ми се допадна поради тврдиот материјал и непрактичноста,едвај чекав да го сменам. Едвај најдов мек и ми се допадна моментално тој го користам, во меѓувреме земав уште еден за помали ташнички. Во глобала сум задоволна само е разочарувачки што големите ги прават по ист принцип. Здравје,некогаш би купила на Guess ( се опседнав со брендов ) само да го нема тој златен материјал внатре, дефинитивно не можам да го гледам ме болат очите.
Зошто така? Брзо се расипа,распадна? Сега ми текна дека имав од Алдо и дека ми се расипа патентот за брзо,додека на една пријателка и се погоди баш.
Прво почна да менува боја логото,потоа почна да се лупи цел. Не сум го купила од Македонија, а и не беше баш евтин. Многу повеќе очекував.
Ваков имам од Carpisa, 1 година го користам супер е сега за сега. Само што слаба точка ми се новчаници, само ги менувам и купувам нови. Мислам дека во секоја продавница кога ќе влезам прво новчаници ми паѓаат во очи
Истото искуство го имам, имам купено два новчаници од Guess и двата почнаа за многу брзо време да се лупат. Рандом новчаници од обични продавници ми се имаат многу повеќе погодено.
Знаете ли каде има мали новчаничиња? Имам мали ташнички и си купив еден новчаник преубав ама не ми го собира. Колку ташната ми е. А сакам да е таков каде ќе можам да ставам картички и слики.
Во Parfois и Carpisa имаш малечки, можеби има во Дуки Дасо, а исто и по бутициве како Зара, Котон, Страдивариус и сличните понекогаш имам среќавано
Ќе видам во дури дасо имаат онлајн. Немам време периодов да шетам. Или ако знаеш некоја онлајн продавница супер би било.
Од Parfois можеш тука да нарачаш, гледам и Манго имаат. https://www.fashiongroup.com.mk/paricnici/univerzalni zenski
Zdravo zenski kade da najdam novcanik zenski mal skaj so vezeno cvetce imase i za karticki i patent pozz
Najveke gi sakam od Duki Daso imaat bas kakvi sto sakam jas pogolemi so poveke pregradi kvalitetni im se i cesto imaat popust na niv momentalno imam crn i ovoj tie dva gi menuvam