Не се замарам дали ми одговара со ташната, ама најмногу сакам црвен, сега тој е црвен и барамнов црвен така да не е мн сакап, дека претходниот не го носам многу за кратко се искина.
Не се замарам со тоа дали паричникот одговара на чантата , т.е. паричникот и чантата дали се во иста боја.Го сакам кафениот и црвениот паричник.И не сакам некои нападни паричници со светки,или со принт
Не практикувам паричникот да ми одговара со ташната бидејќи имам многу ташни и постојано ги менувам , зависи што комбинарам со гардеробата и немам толку паричници колку и ташни а и сите работи што ги имам во паричникот некако не ми се местат секој ден од еден во друг , ќе изгубам се
Најногу сакам обични паричници со повеќе прегради .Имам само 2 паричника црн и кафен и не се замарам околу тоа паричникот и ташната да ми се во иста боја.Според мене тоа нема смисла
Имам 2 паричника , не комбинирам со ташна бидејќи ме мрзе да ги местам секојднево работите , така се ќе изгубам ...
Моментално си го користам овој паричник. Ептен убава комбинација со ташната но ништо страшно кога не ја носам неа. Долго како го користам и презадоволна сум. Ја имам и марамата од колекцијата и се супер комбинација. Искрено поважно ми е новчаникот да ми е полн отколку да е во ист тон со ташната.
Воопшто не пазам дали е ист или не. Едноставно гледам да собира се да има прегради и се да ми е на видик, мразам кога се ми е измешано. Имам еден црно сив некоја чудна темна боја. И додека може да се носи не го менувам. Подарок ми е
Имам само еден паричник, поклон ми е и е црвен. Не сакам да го сменам за жива глава зашто многу ми значи а е и доста квалитетен
Еве го новчаникот од мојата омилена колекција што ја имам И еве со што оди овој новчаник во комбинација, иако често не ја носам оваа чанта, затоа што ми е повеќе од драга и несакам да ја носам секојдневно за секоја прилика и Спојлер Последните две слики не се мои, ги најдов на нет. Овој паричник со уште еден темно-виолетов ми се стандардно решение