Дефинитивно ЛТГТР е најдолготрајниот спреј што го имам досега користено. Овие од Викторијас сикрет и Сол де жанеиро може вода да им носат на Лаш. Има некоја сличност со Стики дејтс па нема потреба да се имаат двата според мене, само Стики има посинтетички мирис и воопшто не проектира иако поинтензивно мириса, а лтгтр го осеќам во воздухот и по 4 часа од само едно прскање, не за џабе се крена толкава фама за спрејов, 10/10 е. Инаку тестер ми пратиле од snow fairy two tone гелот, исто ми е ко со газоза да се потурам дури се капам
Мене ЛТГТР ми замириса најпрво на бејлис. Ај сеа разубедете ме да не го нарачам и Стики, банкротттт. Бтв. облеката од вчера уште ми мириса, стварно е врв ЛТГТР.
Го мириснав Chelsea Morning за прв пат... ако има некоја sugar mommy или sugar daddy на форумов што ќе се понуди да ми го купи... hit me up. Или од Лаш некој, ајде веќе спонзорирајте не малку, знам дека го читате форумов. Реално, преубав мирис. Уште да не бев во минус да си го купам. Го има некоја од вас испробано?
Не, не знам што е фрката Гурмански, но доста пософистицирано од спрејовите, барем на прво прскање. Велат дека мириса на Супер милк, но мене не ми е баш толку блиску. Можеби поблиску е до Супер милк + Стики дејтс. Сепак, сите различно го доживуваме, некои од вас за Стики велеа дека на прегорено мириса и одвратен им е. Вака, најди причина да се скарате. Не му прави муабет, падни во депресија и речи дека само Лаш и Јог Ног можат да те излечат.
Ист Гејт. СМ немам отидено, па затоа го немам мириснато ни Turmeric Latte. Го нема таму Челси? Инаку, ми се свиѓаше и тој со рибизла, No Way to Say Goodbye. Другите (од поновите) тешки ми беа.
Ми стигна ЛТГТР пред два дена, нашприцав на маица и уште мириса. Морам да кажам дента ко се намирисав морав да ја сменам, многу јак ми беше за носов моментално . Инаку made in Croatia е овој пат, ми нема некоја разлика со тој што беше од Англија претходно. Го нарачав и супер милкот ко за прв пат, навечер на мокра коса го ставив, мирисот океј не ме тресна од земја, ама сабајлето косата на шампонот ми мирисаше (а ептен неутрален користам), значи трајност . Ми пратиле само едно тестерче, некој пилинг, не знаев дека може да побараме повеќе и по желба, сум го пропуштила тој момент. Туку пак да си пробам среќа Anyone?
Mojov LTGTR e od Anglija. Zarem razlicni pratki dobile. Nekako ne mi e bas traen ili taka mi se cini..staviv vcera iskocivme nadvor decava vikaat ne osekame nisto
Види на апликацијата дали ќе го најдеш па види таму каква отценка има ако е солидна од кај 14/15 нагоре зошто да не.. кога ќе видиш сите трудници се шлапаат со павловичева заради превенција од стрии а од неа поштетно амин. Од лаш како што имам читано повеќето состојки се природни.
@Autumn Love Мислам дека на INCI Beauty апликацијата мисли, можеш да си ја симнеш од Play store, додуше мислам дека тие за некои состојки и претеруваат малку и непотребно ги обележуваат со жолто или дури портокалово, пример било каков сурфактант што се става во шампон, дури и coco sulfate, го означуваат со жолто или портокалово.
Па, не повеќето, но пишува дека е безбедна синтетика. Autumn Love, прочитај си на https://selfpreserving.lush.com/ Патем, дури и од природни состојки може да имате реакции, има луѓе со секакви алергенси. Исто, еве ви список со pregnancy safe производи од Лаш. И разгледај ги коментарите. Велат ако содржи salicylate (само некои спрејови го имат) да се прска на алишта/постелнина. https://www.15minutebeauty.com/pregnancy-safe-lush.html
Поминав денес во Ист Гејт, помирисав некои од спрејовиве. Леле луѓе...како трпите вакви мириси на вас? Тешки, тешки, главоболка ми предизвикаа...ги мириснав Челзи Морнинг - на карамела мириса, ама изгорена карамела. Барав посвежи, ми го дадоа тој со грозје што е, не ми текнува како се викаше - грозен, одвратен. Дрти го мириснав, демек посвеж, како не, немаше разлика од претходниот. Авокадо Ко Ваш на лимонада со многу шеќер му е мирисот, тој ми е ок, ама пак преблаг, и на крај Комфортер, на цреша демек - не ми легна, претежок. Не сакав ни да ги мирисам другите што ги фалите тука. Тоа не ми се мириси за тело, во никој случај. За во кујна, да. Ама јас да мирисам така, не фала. Купувам јас од Лаш производи, да се разбереме, ама спрејовиве за тело не ги можам. Ич.