1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Парфеми и спрејови за тело на Lush

Дискусија во 'Парфеми' започната од koritsaki, 4 ноември 2018.

1. carly j

carly j Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2017
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    386
    Да, не тој со светките што трае две секунди, ќе има обичен спреј. Јас повеќе сакам Челси Морнинг како спреј да го донесат, ама ајде... Барем да ми се допаѓа Коко Локо или тој со јагода. Веќе го имам Coconut Passion од VS, па ако се слични, не знам, ќе одам со нешто друго.

На fbaby му/ѝ се допаѓа ова.
  2. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.590
    Допаѓања:
    13.007
    По се изгледа limited edition ќе бидат како другите што беа? Имале многу интересни спрејови порано не знам зошто ги повлекле, баш штета. Сега се некои цитрусни најмногу и сите ми се одвратни, повеќе како освежувачи за соба делуваат.

3. carly j

carly j Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2017
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    386
    Да, limited, така се создава повеќе ФОМО и ете, повеќе се продаваат изгледа, не дека се кузнае што. Само кај нас изгледа е обратно зашто секогаш остануваат и од limited работи. Глинда и Елфаба така стојат, исто и Супермилк парфемот.
    Ајде барем сега видоа дека SDJ го вратија '39 со кокос, па и они да не останат покусо го враќаат Коко Локо. Да не го зеде некоја од вас Yuzu and Cocoa? Јас не успеав, ама мислам дека фатив и таму некоја кокосна/пина колада нота.

4. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.590
    Допаѓања:
    13.007
    Па подобро да вратат спрејови отколку само овие цитрусниве да стојат во понуда.
    Јас немам нешто желба да купувам лимитирани спрејови, некако не ме привлекуваат баш дека лимитирани. И многу касно би ги вратиле тек септември / октомври. Треба сега за летово а не тогаш на крај на сезоната. Глупости.

На carly j му/ѝ се допаѓа ова.
  5. carly j

carly j Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2017
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    386
    Нешто ново.... collaboration со How to Train Your Dragon

На TammiB5 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.590
    Допаѓања:
    13.007
    @Mishela откако пиша за Sex bomb спрејот ме заинтересира поради описот па го тестирав. Два часа откако сум испрскана уште мириса, ќе видам и понатаму колку ќе е траен. Многу убаво мириса, иако има цветни ноти се изненадив како воопшто не мириса цветно. Баш има чист и свеж мирис, малку сапунест како што го опиша. Ептен е clean scent.

Веќе имам еден летен спреј од Lush па на мисла сум дали и овој да го земам. :D Најмногу кон благите спрејови сум ориентирана па кога го пробав овој се изненадив колку е добар за сезонава.

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.222
    Допаѓања:
    81.769
    Преубав е Sex Bomb, за мојот вкус е совршен, баш такви мириси сакам. :inlove:
    Си го купив јас, не одолеав. :tmi:
    Нема потреба уште еднаш да кажам колку ми е совршен, ама морам, посилно е од мене. :D

На fbaby му/ѝ се допаѓа ова.
  8. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.590
    Допаѓања:
    13.007
    Со здравје прскање. :inlove: Отприлика колку часа ти трае?
    И јас за лето сакам сапунест чист мирис, па затоа ми се засвиѓа.

9. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.222
    Допаѓања:
    81.769
    Повеќе ми трае од Sakura, цело работно време го осеќам. Би рекла 6-8 часа, но и следниот ден облеката сè уште мириса на него.

На koritsaki, Salome и fbaby им се допаѓа ова.
  10. Amellie

Amellie Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    9
    Дали некоја го има користено овој спреј - https://www.lush.com.mk/Sprejovi-Telo?product_id=1364

Гледам дека е на попуст, а досега немам користено од спрејовите на Lush, па да се почастам :))

11. M0rena

M0rena Активен член

Се зачлени на:
    5 април 2023
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    32
    Ако некоја е љубител на Стики дејтс спрејот, го продавам, исти ми се со лтгтр, немам потреба од двата. Малку имам прснато, пишете ми if interested:$

12. carly j

carly j Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2017
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    386

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.