Мене овие 2-3 дена постојано ми коментираат за Yog nog и Lord of misrule, а мојов нос повеќе го осеќа Lord of misrule што не значи дека и другиот не се осеќа Ако го донесат и Yog nog, мириснете го баш Candy rain не знам дали пак би го зела зошто почнав пак да ја бланширам косата и ми треба нешто што ќе штити и од топлина плус да дава хидратација и некако мислам дека не би ми вршел работа. А мене ми имаат коментирано што парфем сум ставила кога го користев
@CooperD Уф па вака мириса и на ванила, тој "топол" кремаст мирис го има и Yog nog , ама ова е плус пачули и црн пипер - има некоја билна- земјена арома. Воопшто не личи на LTGTR и Yog nog. Мирисни го ако имаш можност
Значи во тој случај нема да биде достапен ЈогНог онлајн, бидејќи од Ист Гејт ги испраќаат пратките. Малце глупо, ама ајде.
3, од кои вработените ќе си ги земат веднаш или ќе ги продадат на блиски. Jk, but you never know. Веројатно двоцифрен број, кога ќе пресметаат од Англија дека во една држава кај нас се продава колку во едно гратче кај нив.
Кој рано рани ќе троши пари Го нарачав ЛТГТР па да се надеваме дека нема да е лош беч. и Стики Дејтс го има за вас што го сакате
Јејј, јас ќе поминам попладне, да се надеваме дека ќе имаат на штанд, освен ние на форумов не знам кој друг е толку возбуден.